DRAMA U DOMU DRAGOJEVIĆA: Davidovoj majci se slošilo, on ni ne sluti šta se dešava

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, prolazi kroz pravu dramu zbog svega što se dešava dok je njen sin u rijalitiju.

David u "Zadruzi" uživa u vezi sa Anom Korać, a njegova bivša devojka Aleksandra Subotić pre dva dana napustila je njegov dom u Veterniku i vratila se u svoju kuću u Kaluđerici, iako je sve do sada sa ćerkom Magdalenom živela kod Biljane u Veterniku.

U jeku svih ovih dešavanja, Biljani se slošilo zbog čega su intervenisali lekari.

- Biljana nije dobro. Ima visok pritisak. Ona nikada u životu nije imala povišen pritisak, mada mnogo se nervirala, moralo je negde da pukne. Sada moramo da zovemo hitnu pomoć - ispričala je Suzana, prijateljica Davidove majke.

S obzirom na to da je Aleksandra otišla iz Biljanine kuće i odvela malu Magdalenu za koju je Dragojevićeva majka bila posebno vezana, prijateljica koja se javila na telefon odgovorila je da li je to razlog zbog kog joj je pozlilo ili više nije mogla da gleda Anu Korać sa svojim sinom čiju vezu ne odobrava.

- To ne mogu da tvrdim. Za sada je tako. Biljana je Magdalenu i nju juče odvezla u Beograd. Njih dve su u dobrim odnosima, mada je Bilju jako pogodio Aleksandrin odlazak. Mislim da je i to delimično razlog zbog čega joj se slošilo, ali i sve ostalo što se izdešavalo sa Davidom je verovatno uticalo na njeno zdravstveno stanje - rekla je Biljanina prijateljica

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još