NOVI DOM PORED REKE KUPE: Ivana Banfić fotografijom svoje kuće od slame iznenadila fanove

Ivana Banfić, nekadašnja dens pevačica, iznenadila je svoje obožavaoce neobičnim potezom - naime, hrvatska zvezda odlučila je da izgradi kućicu od gline, slame i drva u blizini reke Kupe, u kojoj će boraviti sa sinom Janom suprugom Krunom Ladišićem. O svom neobičnom "podvigu" obavestila je fanove na društvenim mrežama.

- Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi put posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednog dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala, gline, slame i drva; rekla bih mu: "Ma daj, možeš misliti". Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi, kraj reke Kupe, u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih trebamo videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno negde tamo gore - napisala je Ivana uz fotografiju na svom Instagramu, a njen izbor izazvao je veliko interesovanje pratilaca.

Ivana je zavolela Indiju i zbog događaja, koji će zauvek pamtiti - prilikom boravka u ovoj neobičnoj zemlji, zaprosio ju je suprug Kruno, sa kojim je zajedno, kako je objasnila, otkrila duhovni aspekt svoje ličnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: ivana_banfic_ibee/Instagram

Pogledajte još