NENAD ALEKSIĆ NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA: Ivana Aleksić zbog pretnji napustila porodični dom

Dok je reper Nenad Aleksić Ša u rijalitiju "Zadruga 2", njegova supruga Ivana Aleksić napolju je preživela pravu dramu. Njoj su pretili, a zatim otišli korak dalje i razlupali joj lokal koji poseduje. Zbog svega što se dešavalo, ona je rešila da napusti njihov stan i preseli se kod roditelja.

- Ivana se uplašila za svoju bezbednost, nije mogla da veruje koliko daleko su ljudi spremni da odu. Prvo pretnje, onda vandalizovanje lokala, ko garantuje da ne bi i na nju nasrnuli... Rešila je da se skloni iz stana na neko vreme, kod roditelja je, lakše joj je kad je neko uz nju. Tako će biti dok Ša ne izađe iz "Zadruge" - otkriva izvor za "Scenu".

Ivana Aleksić potvrdila je da je napustila svoj dom.

- Istina je da sam privremeno otišla kod roditelja, zbog svega što se dešavalo. Razlupali su nam lokal, stizale su brojne pretnje, nisam htela da budem sama. Ne znam zašto se sve ovo dešava, rijaliti je rijaliti, svađaju se pa se mire, nema potrebe ovo napolju da se radi. Dosta novca sam dala na menjanje kompletnog izloga, uvela sam i vrhunski video-nadzor u naš salon.

Izvor: Blic.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još