ZABRINULA FANOVE: Isidora Bjelica ugasila Instagram nalog! (FOTO)

Književnica Isidora Bjelica danas je odlučila da izbriše svoj nalog na društvenoj mreži Instagram. Isidora je, pre ovog koraka, rešila da se pozdravi sa pratiocima i zahvali im se na lepoj saradnji.

- Nalog je zatvoren. Hvala svima na druženju, humoru i radostima koje smo delili. Ljubi vas Isi - piše na poslednjoj fotografiji koja je objavljena.

Ova Isidorina odluka je mnoge zabrinula, pa su se pitali da li je ona zdravstveno dobro i šta se dešava. Jedan od takvih komentara Isidorinih pratilaca je glasio:

- Kao verni čitatelj svih Vaših knjiga i komentara, nadam se da je sve ok sa zdravljem i da postoji dobar razlog zbog kojeg zatvarate vas Instagram profil?! Mada isto tako verujem, da kad je čovek popularan, dobija i gomile nepristojnih poruka koje sigurna utiču na raspoloženje i psihu. Nedostajaće nam poruke pune optimizma. Želim Vam sve najbolje u budućem radu i životu!

Nije poznat razlog iz kog se književnica odlučila za ovaj korak, kao ni to da li će potpuno ugasiti profil ili će samo od danas prestati postavljatio fotografije na isti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic)

Nadlanu.com/G.V.
Foto: isidorabjelicapajkic/Instagram

Pogledajte još