SVAĐA ZBOG RASPODELE BUDŽETA: Miljana napala Marka Miljkovića! (VIDEO)

Višnja Petrović je tokom prethodne noći napustila Zadrugu, a cimerima je uputila pismo putem kog je za vođu imenovala Zlatu Đurković. Veliki šef je tokom dana poslao pismo i kutije sa ovonedeljnim budžetom, koji je Pinkova zvezda trebala da podeli prema svom nahođenju.

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za ovonedeljne troškove. Zlata je vođa i ona će prema zaslugama od prošle nedelje podeliti budžet. Kažnjeni ste umanjenjem budžeta od po 1500 dinara. 13 zadrugara treba da dobije 1500, 12 zadrugara 2500, a 14 zadrugara treba da dobije po 500 dinara - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

- Ukoliko vam svima dam po 1250 dinara, ostaće mi 1750 dinara za higijenu, a troje ljudi kojima ću dati najveći budžet su Mića, Rada i Zorica. Njima ću dati 2000 dinara, jer je tako Višnja želela - saopštila je Zlata.

Tokom raspodele novca došlo je do svađe između Marka Miljkovića i Miljane Kulić. Naime, Miljani je zasmetalo što Marko sedi pored Zlate i prebrojava novac, misleći da je on doneo odluku da pevačica ovako podeli novac, iako se ni on nije slagao sa vođinim izborom.

- Ti si ženomrzac. Vređaš žene, ti si pokazao ko si! Tebe niko ne voli. Svađao si se ovde sa Majom, Doroteom. Sutra ćeš reći da si bio sa Lunom jer si hteo da dođeš do Dragane, pući ćeš kao Lunin dečko - vikala je Miljana na Miljkovića, što je šokiralo mnoge.

- Paljba bre! - uzvratio joj je Marko, a kako je ovo izgledalo i kako se sukob nastavio pogledajte u videu.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još