ŽENSKI HOROSKOP: Dame Zodijaka ogoliće do kostiju

BLIZANCI

Dinamičnost je najvažnija crta njenog karaktera. Beskrajno ceni slobodu i nezavisnost. Ne dozvoljava da joj bilo ko gospodari, niti nameće svoju volju. Veoma je inteligentna, ali ne i pronicljiva. O ljudima koji joj žele dobro ponekad pogrešno sudi, pa je u stanju i da ih uvredi.

Isto tako, pogrešno procenjuje namere onih koji joj ne žele dobro i to joj se sveti, iako toga nije svesna. Uposlu ume da pronađe najbolji način ka uspehu. Ambiciozna je, ali ne preterano. Kada radi želi da je ljudi cene, ali očekuje i materijalni efekat svog napretka. Nikad se neće prihvatiti posla koji joj ne donosi i materijalnu korist. Ali, novac troši lako.

Kao i u životu tako i u ljubavi, drži do svoje slobode. Čak i kada zavoli nekog, plaši se da se za njega previše ne veže. U ljubavi i braku je verna. Ako se razvede tog čoveka nikad neće zaboraviti. Nije ljubomorna i pristalica je savremenih običaja i navika. Prevaru može da oprosti. Ali, ume da bude potpuno isključiva. Više voli i raskid, nego da ostane sa onim koji je obmanuo. U ljubavi je izuzetno dinamična. Osećanja ne pokazuje javno.

Voli društvo i želi da se pokaže kao komunikativna osoba, koja ima širok krug poznanika. Zato nikako ne može da se složi sa partnerom koji nije dinamičan. U tom traganju za novim poznanicima neće uvek uspevati. Dešava se da je više sama, čak i dok je okružena društvom. Možda nikada neće do kraja shvatiti da je ponekad bolje imati malo odanih prijatelja, nego mnogo onih koji su neiskreni i dobro glume.

Pogledajte još