IMAM OČI NA MAMINOG BIVŠEG DEČKA: Luna otkrila detalje ljubavi Anabele i rukometaša

Luna Đogani je do sada već pominjala priču njene majke i rukometaša Nikole koji je poginuo tokom rata. Kada joj je stiglo pismo od majke ona i Marko su ga zejedno čitali u hotelu.

Kada je Marko počeo da joj čita mamino pismo, ona se raznežila.

- Jer ti si došla iz mojih snova. Draga moja Lunka, čedo moje, moja prva ljubavi, želim ti mir u duši i osmeh na licu, zdravlje. Ostalo sve možeš sama, što si i dokazala. Šaljem ti ovog jednoroga kao simbol ostvarenja svih želja i snova. Poželi, sanjaj, jer samo je nebo granica. Vole te tvoja mamica i tvoj Andrejko - piše u Anabelinoj poruci.

Luna je tada osetila potrebu da Marku ispirča zašto je mama rekla da je došla iz njenih snova.

- Znaš za tu priču? Zašto sam došla iz maminih snova? Moja mama je imala dečka, tri godine su bili u vezi. To je njen prvi dečko. Bili su zajedno od njene 16. do 19. godine. On je poginuo u ratu, zvao se Nikola. Znaš kakva veza je to bila, kakva ljubav. Obožavali su se. On je bio rukometaš, tretirao je mamu kao malo vode na dlanu! Oni su se mnogo voleli, planirali su da budu zajedno, da žive zajedno, imaju decu. Stalno su pričali o tome kako će njihovo dete da izgleda. Hteli su devojčicu da se zove Luna i da ima oči plavozelene. Moja mama ima obične braon oči, a on specifične. I želeli su da devojčica bude visoka na njega, kao ja - ispričala je Luna i dodala:

- Kada sam videla njegovu sliku, imam identične oči kao on! Identične! I visoka sam i zovem se Luna. Mama me je dobila onakvu kakvu su ona i Nikola zamišljali, samo sa drugim čovekom me je dobila. Ja sam Luna i imam takve oči. Je l' veruješ? Takvu me je zamišljala - rekla je Luna dok ju je Marko u neverici slušao.

O majčinoj ljubavi sa Nikolom Luna je pričala i tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge", ali tada nije iznosila ove detalje.

Izvor: Blic.rs
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još