BIVŠA ZADRUGARKA SE NE SMIRUJE: Aleksandra Subotić zapretila Biljani Dragojević da će objaviti Davidovu aferu sa pevačem

Nova drama između Aleksandre Subotić i majke njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića nastala je kada je Subotićeva napustila Biljanin dom u Veterniku, a sada su u javnost dospeli novi detalji.

Aleksandra Subotić je pobesnela kada joj je Biljana nedavno rekla da treba da odustane od njenog sina, pa je zapretila da će obelodaniti sa kojim pevačem sa estrade je Dragojević navodno imao aferu.

- Aleksandra se nije odvajala od Davidove majke Biljane danima. Bila je u teškom stanju, a zbog depresije u koju je pala morala je da uzima lekove. Kad god bi izašla iz kuće, Aleksandra je glumila da je sve u redu, pa je objašnjavala da je ubeđena da će joj se David vratiti čim izađe i da je veza sa Koraćevom samo farsa zarad rijalitija. Biljana ju je sve vreme tešila, ali je, poznavajući svog sina, shvatila da je ipak bolje da Aleksandri otvori oči i da joj kaže istinu. Objasnila joj je da iz aviona vidi da je njenom sinu lepo pored Ane i da bi joj najpametnije bilo da se povuče i vidi u kom smeru će ići situacija. Aleksandra je tada burno reagovala, pa je ušla u raspravu sa Biljanom i u naletu besa pozvala taksi i otišla iz Davidove porodične kuće. Shvatila je da više nije poželjna u Veterniku, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke - rekao je izvor i dodao da je Aleksandra posle neprijatnog razgovora sa Biljanom besna otišla iz njenog doma i napisala joj poruku sledeće sadržine:

- Ako mi ne budeš vratila Davida, sve ću da ispričam! Ako će da bude sa ku*vom Anom, ja ću da otkrijem sa kim je bio u vezi, a ti odlično znaš na kog pevača mislim. Imam sve poruke i prepiske, pa ću javno da objavim ako se ne bude opametio.

Izvor: Magazin Rijaliti/Blic.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još