EMINA JAHOVIĆ ZAMERILA BIVŠEM SUPRUGU: Budući da Mustafa Sandal ima novu devojku, neko mora da brine o deci!

Pop pevačica Emina Jahović nedavno je za srpske medije priznala da je sama i da je prekinula vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, a sada je otkrila da je razlog tome što njen bivši suprug Mustafa Sandal ima novu ljubav!

Naime, pevačica je objasnila da su joj sada deca prioritet, te i da mora da bude uz njih jer Mustafa ima novu devojku, sa kojom provodi mnogo vremena, pa strahuje da njeni naslednici Javuz i Jaman zbog toga ne ispaštaju.

Sada sam jedino srećna u ljubavi zato što stvarno volim svoju decu. Što se tiče privatne ljubavi, nemam nikoga pored sebe u ovom trenutku, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku. Ta veza je pretrpela mnogo medijskog pritiska i donekle je moralo ovako da bude. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj deci najviše. Nemam vremena za mnogo ljubavi jer moram da radim – rekla je pevačica, a potom pomenula svog bivšeg supruga i otkrila da on trenutno uživa pored nove devojke.

Ne možemo i Mustafa i ja da ne radimo. Pošto je i on sada u nekoj ljubavnoj vezi, neko mora da se bavi nekim drugim stvarima, da radi i da brine o deci, tako da sam to na kraju morala da budem ja. U vezu sa Sadetinom sam ušla strmoglavo posle veze od 14 godina, koliko sam provela sa Mustafom. Već sam govorila da su veze posle razvoda kratke i da lako pucaju – rekla je Jahovićka.

Izvor: Svet.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još