TEA TAIROVIĆ OTKRILA RAZLOG NEDOLASKA NA SAHRANU ŠABANA ŠAULIĆA: Ne poznajem članove porodice, nisam želela da se namećem

Zajedno sa nastradalim pevačem Šabanom Šaulićem, na njegovom poslednjem nastupu, pevala je i mlada pevačica Tea Tairović. Međutim, ona se nije pojavila na sahrani legendarnog pevača u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a pevačevoj porodici nije ni izjavila saučešće.

Mlada pevačica otkrila je zbog čega je to tako i istakla da ju je veoma potresla smrt pevača koji joj je bio velika podrška u karijeri. Tea je rekla i da sa članovima porodice Šabana Šaulića nije imala kontakt.

- Poslala sam njegovom unuku Luki poruku, jer se sa njim znam. Napisala sam mu da mi je žao. A sa ostalim članovima porodice ni pre nisam kontaktirala pa mi je bilo bezveze da se namećem i u ovom trenutku - izjavila je pevačica.

Šaban Šaulić nastradao je u nedelju 17. februara kada se u automobil u kom se nalazio zakucao pijani vozač bez vozačke dozvole. U nasreći je život izgubio i njegov muzičar Mirsad Kerić.

Izvor: Srbijadanas.com/Pink.rs
Foto: teatairovic/Instagram

Pogledajte još