PAVLE ISPRIČAO DETALJE VEZE SA DRAGANOM MITAR: Mi se ljubimo, a njen suprug sedi dva stola od nas i gleda! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga 2" počela je da radi fabrika. Mina Vrbaški, Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Marija Kulić, Miki Đuričić, Marko Miljković, Pavle Jovanović i Bane Čolak su od devet časova na radnom mestu.

Oni su započeli priču o raznoraznim temama, kako bi prekratili radno vreme, a najviše je sve zanimao kakav zapravo odos imaju Pavle i Dragana Mitar. Zadrugare su interesovali svi detalji odnosa Pavla i Dragane, a on je priznao da je njihova veza bila javna uprkos tome što je modelsica imala supruga.

Dragana i ja se ljubimo i njen muž sedi tri stola od nas i piše njoj poruku „Lepo se ljubite“, a ja to čitam. Mi imamo slike kako se ljubimo u separeu, sve je to bilo javno. Mi se ljubimo, a on tri stola od nas šalje njoj poruku. Ona prišla njegovom kumu i rekla mu: „Ti da si neki kum ti bi ga vodio odavde“ - pričao je Jovanović zadrugarima.

- Ona se udala 1. oktobra, mi smo se poljubili šestog ili sedmog i oni su se 13. oktobra rastali. Ona je konstantno pričala kako će da se razvede. Ja sam joj prvo nudio da iznajmimo stan na šest meseci da vidimo kako će to da funkcioniše. Ipak počinješ da živiš sa ženom koja voli da živi bahato, onda ja kažem da bih voleo da vidim da li je ona zaista bahata - nastavljao je Pavle.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još