PREDVIĐALI SU IM DEBAKL, A POBEDILA JE LJUBAV: Adam Đogani i Nataša Moskva uživaju zajedno!

Adam Đogani Nataša Moskva upoznali su se i zavoleli u Zadruzi, iz koje je najpre izbačena atraktivna Nataša, a potom i brat aktuelne zadrugarke Lune Đogani. Iako im mnogi nisu predviđali opstanak veze van zidina Zadruge, Nataša i Adam obnovili su kontakt i svoju vezu koja je, čini se, jača nego ikada.

- Ovo je deset puta jače nego unutra, sad smo se opustili, nema kamera. Više vremena provodim sa Natašom nego sa svojom porodicom! Oboje želimo da se ne razdvajamo.  U Zadruzi je Nataša bila odlična, sad je još bolja! Baš lepa energija, pozitivna - oduševljen je Adam.

On je prepričao i jednu situaciju koja je dovoljan dokaz ljubavi Nataše prema njemu.

- Rastali smo se pre nekoliko dana, ona kupila kartu, sela u bus, ja otišao. I zove me ona posle petnaestak minuta i kaže mi: "Vrati se po mene, nisam mogla da odem, da te ostavim". Ja sam bio u šoku - s osmehom kaže Đogani, čije je članove porodice Moskva imala priliku da upozna.

- Upoznala je sve i oduševljeni su, podržavaju mene i nju - objasnio je on.

S druge strane, Nataša u prvi mah nije bila sigurna u svoja osećanja prema Adamu, a da joj izuzetno nedostaje shvatila je kada je napustila Zadrugu.

- Mene drže emocije, to sam primetila čim sam izašla napolje. Tada sam sebi rekla:"Pa, ti si se stvarno zaljubila!". Ovo je zaista prava ljubav - tvrdi Nataša, koja se, kao ni Adam, ne obazire na negativne komentare pojedinih zadrugara koji tvrde da oni nisu jedno za drugo, te da od njihove ljubavi nema ničega.

- Mi smo u vezi, a ne oni, tako da mi najbolje znamo šta nam odgovara. Na njihove komentare se ne obaziremo. Ma, verujte nam, mi ni ne osećamo razliku u godinama - tvrdi Moskva.

Izvor: Pink.rs
Foto: adamdjogani/Instagram

Pogledajte još