MIKI ĐURIČIĆ ZNA TAJNU: Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući čekaju bebu?!

Ljubavna veza između Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija je velika enigma kako za gledaoce, tako i za učesnike "Zadruge". Retko ko je uhvatio njih dvoje u svađi, ali i u razmenjivanju nežnosti, međutim, njihove seksualne odnose su svi videli nekoliko puta.

Ove večeri, Petrući je tokom žurke svratio kod Mikija Đuričića u rehab i tom prilikom otkrio nešto o vezi sa Rebekom što javnost do sada nije znala.

- Idi tamo Rebeka te čeka - zadirkivao ga je Miki.

- Dao sam joj hranu i mirna je sad - rekao je Petrući.

Pevač je zatim otvorio dušu i Đuričiću ispričao situaciju koja im se dogodila pre nekoliko dana. Naime, Rebeka i on nisu koristili zaštitu tokom seksa, a kada je došao do vrhunca, on je shvatio da je vrlo moguće da je napravio bebu.

- Ne znaš priču šta se desilo ovih dana, ja je nap*nio. Znaš kakva mi je sr*nja pravila. Tražili smo tablete za dan posle. U krevetu smo imali seks. Ona vrištala, ja joj rekao: "Hajde bre, ljudi pokušavaju sto puta ja sad iz prve". Uzela tu pilulu. Krenula joj promena raspoloženja, napravila mi haos - ispričao je Petrući.

- Vi ste idealan par, ti odavde treba odmah da ideš pred Petrućija i da mu kažeš "Ovo je snajka". Sledeće nedelje joj reci: "Ako si bila trudna, ubila si naše dete" - zaključio je Miki, nakon čega se Petrušević vratio na žurku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još