SLEDI DUG OPORAVAK: Deu Đurđević čeka još jedna operacija

Voditeljka Dea Đurđević, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći 7. februara kada je na nju ispred KBC "Dragiša Mišović" naleteo autobus, još je na Odeljenju intenzivne nege, gde lekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju.

Voditeljku je operisao doktor Marko Bumbaširević, koji je s timom vrhunskih hirurga odlično uradio operaciju. Nju čeka dug i težak oporavak, ali da se Dea oporavlja u dobrom smeru pokazuje i činjenica da je njena povređena ruka topla i to je dobar znak jer su najverovatnije nervi proradili, kao i cirkulacija.

 Deu čeka još jedna operacija ruke da bi to sve bilo povezano, kao i dodatne fizikalne terapije ali ovo je prvi znak ne samo da joj je sačuvana ruka, već i da će najverovatnije moći da je koristi – kaže izvor upućen u lečenje voditeljke.

Nije poznato kada će Dea da bude prebačena na drugo odeljenje, budući da vlada grip, a tada bi došla u kontakt sa većim brojem pacijenata što zbog virusa koji vladaju nije dobro. Voditeljka ima 24-časovnu negu i bitno je da se što više odmara.

Uz nju su sve vreme dečko Mladen Mijatović i majka Nena, koji je mogu videti samo preko stakla jer je ulazak u ovo odeljenje zabranjen.

Izvor: Blic.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.