FILM "REŽI" PREMIJERNO ŠIROM SRBIJE: Od večeras u bioskopima u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Smederevu

Film reditelja Koste Đorđevića "Reži" premijerno je prikazan sinoć 27. februara, na 47. FEST-u, u Kombank dvorani.

Nakon beogradske premijere glumačka ekipa filma pokloniće se i publici u Novom Sadu (28. februara), Kragujevcu, (1. marta) Nišu (1. marta) i u Smederevu (2. marta).

Saradnjom scenariste Dragana Nikolića i reditelja Koste Đorđevića nastao je film koji donosi priču o tinejdžerima i njihovom odrastanju, u savremenom surovom svetu bez jasnih pravila.

Film prati jedan neobičan dan u životu tinejdžerke Aje, njene drugarice i drugara iz kraja koji, tumarajući kroz vrelinu avgustovskog dana, na usijanom beogradskom asfaltu traže načine da se zabave, osete živim, drugačijim i bitnim. Pravila igre sami biraju, a sistem vlastite kože jedini je sistem koji priznaju. Ajina potreba i potraga za ljubavlju, od nečeg što je izgledalo kao vesela avantura, prerasta u dramu koja će obeležiti njihove mlade živote.

Ekipu filma predvode dve mlade glumice Kristina Jovanović i Đurđina Radić koje su publici poznate i iz sveta muzike. Kristina Jovanović, članica je bendova E play i KIKA, dok je Đurđina Radić- Djixx nekadašnja članica benda SevdahBaby. U ostalim ulogama našli su se i Mladen Sovilj, Marko Janketić, Milan Čučilović, Radoslav Rale Milenković i drugi.

Film "Reži" naći će se u redovnoj bioskopskoj distribucji od 28. februara, a u nastavku možete pogledati najnoviji trejer za film.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još