Beogradski festival piva možda i pred 800.000 ljudi

BEOGRAD, 17. avgusta 2010. (Beta) - Beogradski festival piva (Belgrade Beer Fest) na Ušću, koji će početi sutra i trajati do 22. avgusta, trebalo bi da privuče i do 800.000 ljudi, ocenili su organizatori na današnjoj konferenciji za štampu u Beogradu.

Direktor marketinga "Bir festa" Ivan Ivačković je rekao agenciji Beta da je ovaj festival, na koji se ulazi besplatno, prošle godine posetilo oko pola miliona ljudi, a da ove godine uz pojačanu posetu treba očekivati "do sada najbolji muzički program".

Predstavnik Beogradske turističke organizacije Dejan Veselinović rekao je agenciji Beta da će sutra, povodom "Bir festa", Beograd dobiti tri stalna informativna punkta za turiste, koji će se nalaziti ispred poslovnog centra Ušće, u Skadarliji i na Platou svetog Save.

Prema njegovim rečima, ovo su specijalni, pokretni punktovi kakve Beograd nije imao, a postavljeni su ne samo da bi turisti tu mogli uvek da dobiju sve informacije koje im trebaju, već i da im se pokaže da se Beograd ozbiljno bavi turizmom.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.