PORODICA KULIĆ U STRAHU: Siniša se plaši da Miljani socijalna služba ne oduzme dete!

Siniši Kuliću nije bilo svejedno kada je čuo da su dve radnice iz Socijalne službe obišle njegovog sina Željka u Zadruzi  kako bi videle u kakvim uslovima živi.

Kako je rekla Miljana, tri sata su provele sa njom, zaključile da je podobna majka, da dete ima svoj mir i sve ostalo što mu je potrebno, te da nema nikakve veze sa rijalitijem. Temperamentna Nišlijka, međutim, smatra da iza svega toga stoji Ivana, sestra Ivana Marinkovića.

- Glavu dajem, život dajem, ali Željka ne dam! Ne mogu da tvrdim ni da su Ivanova sestra, niti Ivan pozvali ljude iz Centra za socijalni rad. Ali, ako to ima veze sa tim Ivanom, koji mi je tražio da mu pošaljem 100 evra kako bi došao da vidi dete, sa mnom će imati posla - rekao je Siniša.

- Pa nije Miljana otišla u Zadrugu samoinicijativno, već zato što ju je zvao Željko Mitrović. Obezbedio je za mog unuka sve što mu treba, na sve je mislio. Miljana je tamo na poslu. Ima tu privilegiju da joj dete bude na korak od nje, da su uz nju majka Marija i dadilja Klara. Prozivaju je i smeštaju joj zavidne duše! Otišla je tamo da radi, da svom sinu obezbedi sve što mu treba, čak i više od toga - stan, školovanje, letovanje sve. Kad već dete nema oca kako treba, da bar ima sve drugo kako treba - dodao je Kulić, a potom zaključio:

- Moje tri ćerke su rasle kao princeze, a Željko će da raste kao car, i više od toga! Pa mi u kući samo što se ne bijemo, figurativno rečeno, ko će da čuva Željka. Prema tome, ni Centar za socijalni rad, ni taj Ivan, niti ostali u "Zadruzi", koji su za Miljanu obična bižuterija, ne mogu mojoj ćerki i mom unuku ništa - priznao je Siniša.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još