SMEŠTENA U VMA: Zdravstveno stanje Nede Arnerić stabilno

Neda Arnerić, poznata srpska glumica, zbrinuta je sinoć u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) i njeno stanje je trenutno stabilno.

- Primili smo pacijentkinju sinoć i njeno stanje je za sada stabilno - navodi izvor iz te ustanove.

Lekari nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu negu i terapiju.

Glumica je sinoć oko 21 sat prebačena u teškom stanju u VMA.

Da nešto nije u redu, prema našim saznanjima, shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije. Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu.

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA - navodi izvor.

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Kako prenosi agencija Tanjug, Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film "Aleksi" Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

Izvor: Blic.rs/Tanjug.rs
Foto: Beograde dobro veče-Printscreen/Youtube

Pogledajte još