ŽIVOT JE ZAISTA JE*ENO TEŽAK: Ana Mihajlovski oduševila jakom porukom

Ana Mihajlovski obratila se na svom Instagram profilu svima na jedan neuobičaj način zbog kojeg je većina ostala zatečena.

Voditeljka je govorila o tome koliko treba biti srećan i nasmejan bez razloga a njen celokupan status prenosimo u celosti:

Kad ste mali uglavnom vam pričaju nešto u stilu “možeš sve, nebo je granica, svet je tvoj”. Nikada do sad nismo čuli “život je j***** težak, pazi se, iznenadiće te!” Znam da to nije dobra retorika za dete, ali možda ne bi bilo loše da nas je neko upozorio, diskretno. Život je zaista j***** težak. Međuljudski odnosi su puni odricanja, posao je težak, roditeljstvo je teško, brak je težak i mislim da mnogi od nas imaju poteškoće da to sve svare, a sve je to zato što nas niko nije upozorio! Zato danas imam neku potrebu da upozorim ovu decu… Birajte svoje bitke, birajte svoj put, birajte ljude kojima ćete davati srce i poslove koji će vam uzeti dušu. Sve ove slike na Instagramu su lepe i sve je to mnogo cool, ali između svega toga se nalazi realnost koja nije uvek lagana… Nemojte da vas osmesi prevare. Ništa u životu nije u stilu priče “Braće Grim” pre će, recimo, biti neki Dostojevski. Život će vam postavljati mnogo izazova, ne nasedajte! Nećemo uvek moći da biramo loše stvari koje nam se dešavaju, ali kako ćemo na njih gledati, to je u potpunosti na nama. Zato, izađite iako pada kiša, smejte se, iako možda nije dan za smeh, volite, iako nema svrhe. Neće biti lako, ali život i ne treba da bude lak, samo vam je neophodna snaga da prigrlite sve teškoće koje će se u njemu pojaviti. Ako ne verujete meni, verujte Brusu Liju, on je to rekao! Samo kažem!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: anamihajlovski/Instagram

Pogledajte još