Tamara Novaković večeras predstavlja Srbiju na izboru za Miss Planet

Miss Planet je internacionalno takmičenje na kojem Srbiju predstavlja Tamara Novaković, druga pratilja na takmičenju Miss Srbije i Miss Zrenjanina. Tamara živi u Kučevu gde se kao mala sa porodicom doselila iz Prištine. Ova mlada lepotica se dugi niz godina uspešno bavila tenisom i nosilac je mnogobrojnih medalja.

Kako nam je Vesna De Vinča rekla, takmičenje Miss Planet, je novo nadmetanje u lepoti, ali veoma dobro organizovano i sigurno.

Naša misija je da sarađujemo sa onim međunarodnim institucijama i šaljemo devojke na ona internacionalna takmičenja koja imaju određenu misiju i smisao. Čim neko internacionalno takmičenje izgubi ili nema tu dimenziju mi ne šaljemo naše kandidatkinje. Ovo takmičenje je edukativnog karaktera i šalje poruku da čuvamo i štitimo planetu jer samo tako će i ona čuvati nas. Takmičenje je organizovano pod pokroviteljstvom ministarstva za kulturu Kambodže.

Tamara Novaković, predstavnica Srbije na Miss Planet prenela nam je utiske iz Kambodže.

Svaki nam je dan maksimalno ispunjen, dosta vežbamo i imamo mnogo obaveza. Sve je besprekorno dobro organizovano. Devojke su veoma raspoložene, nasmejane, druželjubive i među nama nema rivalstva i ljubomore. Dan počinjemo u pet časova ujutru i sve je isplanirano do uveče. Preko dana imamo dosta snjimanja i intervjuisanja, a uveče posećujemo različite događaje i svečanosti. Oduševljena sam načinom i poštovanjem kojim ovde, u Kambodži, gledaju na ovo nadmetanje. Na svakom koraku mnogobrojni prolaznici nas pozdravljaju gromkim aplauzima i osmehom. Do sada smo obišli dečju bolnicu u Siem Reapu, kao i srednju školu gde su nas dočekali njihovi studenti i vojska. Zbog važnosti očuvanja planete zemlje, svako od nas je zasadio po jedno novo drvo. Takođe, obišli smo i jedan od najvećih hramova na svetu – Angkor Vat, gde smo imali celodnevni photoshooting, prvo u našoj tradicionalnoj nošnji, a nakon toga i u njihovoj. To je baš bio izuzetno interesantan i nesvakidašnji doživljaj. Obišli smo i arheološko nalazište i hram koji se zove Rasat Sambor Prei Kuk. Sada se pripremamo za finalno veče, koje će biti održano 1. marta. Jedva čekam finale, jako sam uzbuđena i garantujem vam neverovatan spektakl koji će ispratiti mnogobrojni gosti, kao i gledaoci kraj malih ekrana. Imali smo pres konferenciju na kojoj smo odgovarali na pitanja novinara i davale intervjue. Govorile smo odakle dolazimo, čime se bavimo, opisivale svoje zemlje i koliko se kod nas vodi računa o zaštiti planete… Inače, najviše vremena provodim i družim se sa Miss Paragvaj, Miss Kostarike i Miss Tajlanda.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.