Jankovićeva izgubila od Benešove

0

BEOGRAD, 18. avgusta 2010. (Beta) – Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u Montrealu pošto je u izgubila od 75. teniserke sveta Čehinje Ivete Benešove sa 0:2 u setovima (6:7, 3:6).

BEOGRAD, 18. avgusta 2010. (Beta) – Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u Montrealu pošto je u noći između utorka i srede izgubila od 75. teniserke sveta Čehinje Ivete Benešove sa 0:2 u setovima (6:7, 3:6).

Jankovićeva je prvi nosilac na turniru, a u prvom kolu je bila slobodna.

“Nisam igrala svoju igru, posebno prilikom riterna. Loše sam igrala tokom dugih poena i pravila mnogo grešaka. Na poslednjih nekoliko turnira nisam igrala dobro, ali dala sam sve od sebe”, rekla je Jankovićeva.

“Iveta je igrala veoma dobro. Mislim da ima mnogo samopouzdanja pošto je ovede već igrala mečeve (u kvalifikacijama) i oseća se dobro na terenu”, dodala je treća teniserka sveta.

Benešova je do glavnog žreba turnira u Montrealu došla kroz kvalifikacije, a u trećem kolu igraće protiv pobednice meča Kimiko Date Krum iz Japana i Monike Nikulesku iz Rumunije.

“Ovo je svakako najveća pobeda u mojoj karijeri i veoma sam uzbuđena. Pokušavala sam da budem agresivna i koncentrisana i sve je bilo dobro. Morala sam da se borim do kraja pošto stvari lako mogu da se preokrenu, ali srećna sam što sam uspela da na pravi način završim meč”, rekla je Benešova.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.