NAKON LUNINOG NERVNOG SLOMA OGLASIO SE GAGI: Moja ćerka je nesrećna pored Marka!

Za nama je i više nego uzbudljiva noć u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima Zadruga 2, a za to su "najzaslužniji" ovog puta Luna Đogani i Marko Miljković, koji su se sinoć žestoko posvađali tokom gledanja snimaka, a sve zbog klipa u kojem ona govori da joj ne odgovaraju Markove svađe sa zadrugarkama, što je njega razbesnelo.

Nakon toga, oni su svađu nastavili i danas, međutim ipak nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, te se sve završilo burnim raskidom zbog kojeg je Luna bila na ivici nervnog sloma.

Celu situaciju prokomentarisao je Gagi Đogani, Lunin tata.

- Nisam dobro, do jutra sam gledao šta se dešava i da li će se pomiriti. Meni nije dobro dok gledam, čekao sam celu noć da se izmire, ja sam i dalje za to da se oni pomire jer smatram da Luna ima emocije prema njemu. Luna se već adaptirala i promenila zarad njega, ispoštovala ga je, promenila se zbog te ljubavi, uradila je ono što on želi, ali ne može on sada nju da promeni u potpunosti. On trenira strogoću neku, ne može tako. Ako je Luna promenila neke stvari kod sebe, on to treba da ceni. Da bi usrećio Lunu treba da kažeš u toku dana bar dva puta: "Volim te", a on to ne radi. Ne razuma devojke, to je njoj potrebno. Luna ne može da sedi za stolom i sluša te njegove rasprave sa devojkama i da ćuti. Luna želi da i zadrugari vide koliko ona njega voli, a on je kao kamen. Mislim da se tu ne slažu i to je glavni uzrok njihovih svađa. Ona je zbog toga nesrećna i nezadovoljna - počinje priču Gagi i otkriva šta treba da uradi Marko da bi Luna bila srećna pored njega.

- Da bi oni bili zajedno on mora da pokaže koliko je voli, da vide i zadrugari, da sve bude transparentno. Jednostavno Marko mora da isprati Lunu, ako treba da se sakrije ljubav, čemu onda veza - kaže denser i dodaje da bi voleo da se Luna i Marko pomire.

- Mislim da Luna nije nešto mnogo zaljubljena u Marka. To je neko moje mišljenje. Mislim da se on više zaljubio u nju nego ona u njega. Luna voli Marka, ali joj neke stvari smetaju. Nju muči to što će mesecima da prolazi pored njega i morati da se bori sa svojim emocijama, to nju najviše kopka. Treba istrpeti do kraja. Ja bih voleo da se oni pomire, i verujem da hoće, jer su tamo osuđeni jedno na drugo. Zadrugari će i dalje praviti priče da ih razdvoje, to je sve rijaliti.

Gagi ističe da Luni u velikoj meri smeta Markovo ponašanje na žurkama, ali smatra da glavni uzrok njihovih problema leži u njihovom različitom vaspitanju, kao i da je njegova ćerka zbog toga nesrećna.

- Ne može on na svakoj žurki da se kocka. Neka odvoji jednu žurku za nju, neka se posveti njoj. To su neke stvari koje znače devojkama. Njoj smeta Markovo ponašanje na žurkama, ne možeš stalno samo da piješ i da se kockaš. Posveti se njoj! Njoj smeta dosta stvari kod Marka, a neće da mu to kaže da ne izaziva svađu. Luna je navikla na ljubav, šta tu ima loše? Možda je Marko drugačije vaspitan, Luna ga je takvog prihvatila, ali to ne može da potraje, jer je njoj potrebna hrana, a njena hrana je ljubav. Ne kažem da ga ne voli, ali je zbog toga nesrećna - zaključuje Lunin tata.

Izvor: Alo!
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.