MARKO ODGOVORIO NA LUNINE SUZE: Shvatio sam da ćemo da puknemo! (VIDEO)

Marko Miljković kao da se već pomirio sa raskidom, pa je kod Drveta mudrosti izjavio kako Luni Đogani ne planira da daje novu šansu. Oni su razgovarali i posle svega izrečenog, Miljković je shvatio da ona nije za ozbiljnu vezu, a onda je i otkrio preko čega ne želi da pređe.

- Raskinuli smo danas i šta da radimo. Imali smo neke nesuglasice. Ne možemo da ispravimo ono što nam smeta. Danas smo pričali, ali ni tad nisam video neki napredak kod nje i da želi sve da reši. Ja imam visok prag tolerancije. Presekao sam sve i rešio da vidim šta tu ne valja. Shvatio sam da dosta toga ne valja i to sam njoj rekao. Ona je sve gurala sve pod tepih. Shvatio sam da ćemo u jednom trenutku samo da puknemo. Nismo mogli da nađemo zajednički jezik, ona je samo ironično klimala glavom. Samo smo se vrteli u krug. Ne vidim drugi izlaz osim raskida - započeo je Marko.

Marko je priznao da je uživao u vezi sa Lunom, ali kaže da joj neće dati drugu šansu. Svestan je di džej iz Brusa da će blogerka ponovo pokušati, ali kako je izjavio, neće ga to nimalo pokolebati.

- Bilo mi je prelepo sa njom, ali sam pitao sebe šta mi je to trebalo. Došao sam do nekih odgovora na koje je ona zaćutala i time mi je sve rekla. Ne vidim da ćemo funkcionisati u budućnosti. Pokušaće ona ponovo, znam to, ali je prešla moj prag tolerancije - zaključio je Miljković.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još