PONOVO NA VRHU! Jana Šušteršič u finalu Beovizije 2019: Pustila sam krv za ovo takmičenje!

Iako je dugo nije bilo na domaćoj sceni (posle benda Neverne Bebe živela je na relaciji Amerika – Španija - Slovenija – Srbija) Jana Šušteršič je u drugom polufinalu sve itekako podsetila na svoj raskošni talenat, muzikalnost i moćni vokal. Publika i žiri ovog puta itekako su je prepoznali i podržali i Jana je bespogovorno ušla u finale!

Foto: Urša Premik

Izvodeći pesmu „Viktorija“ koju potpisuju dramaturg Željko Hubač i kompozitor Vladimir Graić, Jana je na emotivan i teatralan način donela ovu baladu čija je glavna karakteristika - muzička gradacija i jaka poruka.

Nastup Jane Šušteršič osmislila je čuvena Dama od Igre i koreograf – Milica Cerović, a čuveni kreator Igor Todorović (poznat i po stilizovanju Predsednika Republike) je sa svojim timom kreirao i ručno izradio raskošni plašt i haljinu koji su se savšeno uklopili u estetiku Janinog nastupa.

Pripreme za nastup bile su intenzivne, posebna pažnja bila je posvećena upravo izradi Janinog kostima, koji je rađen apsolutno po njenoj meri:

- Pripremajući se u Ateljeu Igora Todorovića neretko sam bila žrtva špenadli, pa sam pomalo i pustila krv za ovaj nastup, ali vredelo je, vaserijski plašt i haljina su dali poseban ton mom nastupu i ručni su rad konstruktora Ljiljane Nikodinović, asistenta Nikole Petrovića i idejnog tvorca i maestra – Igora Todorovića – rekla je Jana.

Janu slušamo u finalu Beovizije 03. marta pod rednim brojem 6!

Foto: Promo/Urša Premik

Pogledajte još