IZOLACIJOM ODJEKIVAO PLAČ! Jelena i Luna u šoku: Nije trebalo da ošišaš kosu dok ne saznaš rezultate! (VIDEO)

Zerina Hećo je tokom noći otišla u kupatilo i odlučila da napravi drastičnu promenu. Naime, ona je obrijala glavu, jer joj je kosa naglo opadala, pa se tako ćelava uputila ka sobi za izolaciju gde se sakrila od svih zadrugara.

U takvom izdanju ju je prvi ugledao Vladimir Todorović koji je bio šokiran prizorom, a potom su do Zerine otišli i Luna Đogani, Jelena Krunić i Savo Perović koji su prebledeli kada su je videli bledu i obrijanu kako leži u krevetu.

- Zašto si to uradila Zerina? - upitala je Luna svoju rijaliti prijateljicu.

- Zato što mi opada kosa. Čekam rezultate i onda sam shvatila i rekla sebi što ne bih ubila svoj strah. Ja sam samo prevazišla svoj strah da opet budem ćelava. Opadala mi je kosa, bilo me je strah. Narušila sam svoje zdravlje. Suočila sam se sa svojim strahom - pričala je Zerina plačljivim glasom.

- Ti ne smeš tako da razmišljaš. To nije suočavanje sa strahom - dodao je Sava, a onda je ohrabrio i pohvalio njen sadašnji izgled.

Jelena Krunić nije mogla da obuzda svoje emocije, te je pred Zerinom i zaplakala govoreći joj da nije trebala da ošiša kosu dok ne sazna prave rezultate.

- Izigrana sam mnogo. Kad izađem napolje napisaću knjigu gde ću opisati kako sam se osećala od prvog dana kada sam ušla do dana kada izađem odavde - rekla je Zerina sa suzama u očima, dok su je Luna i Jelena grlile.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još