BUDNA, ALI NERASPOLOŽENA: Neda Arnerić ostaje na lečenju

Neda Arnerić, srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, sada je stabilno i dalje prima neophodnu terpiju, budna je, ali neraspoložena.

Arnerić će i dalje ostati na lečenju u VMA, gde se nalazi od srede uveče kada je dovezena u besvesnom stanju.

- Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati - kaže izvor.

Glumica je vidno neraspoložena, ali se nije bunila kada su joj lekari objasnili da još ne mogu da je puste na kućno lečenje.

Neda Arnerić je hospitalizovana u sredu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gde je primljena na odeljenje toksikologije u jako teškom stanju.

Da nešto nije u redu te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA - navodi izvor.

Za sada nema više zvaničnih detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film "Aleksi" Barbare Vekarić, u kome tumači jednu od uloga.

Izvor: Blic.rs
Foto: Color Press Group/Arhiva

Pogledajte još