DEA ĐURĐEVIĆ OPET OPERISANA! Mladen Mijatović otkrio detalje intervencije: Sve ide po planu!

Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević još se oporavlja na VMA posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku.

Njen verenik, novinar Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu.

- Oporavak ide svojim tokom i sve je po planu - rekao je Mijatović.

U četvrtak se pojavila informacija da je Dea oko 12 časova, ponovo operisana, te da je operaciju izveo profesor doktor Marko Bumbaširević.

Rađena je reintervencija koja je prošla uspešno, a uz nju je tim lekara i stručnjaka, a ona se svakim danom oseća sve bolje. Doktor je stigao na VMA u jutarnjim časovima, a proces je dogovoren nekoliko dana ranije.

Tim doktora već ima u planu da Dei uradi još jednu hiriršku intervenciju, gde će Dei biti sanirana povreda kuka. Za sada niko ne sme da poseti voditeljku, čak ni njen verenik, Mladen Mijatović.

Izolovana je od sveta, pa informacije spolja ne mogu da utiču na njeno psihičko stanje, a i zaštićena je od infekcija.

Mijatović nije želeo da komentariše ove navode medija.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se ispred KBC Dragiša Mišović početkom februara, kada su povređene tri osobe, među kojima je i voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević.

Podsetimo, doktori su rekli da se psihičko stanje voditeljke nije mnogo menjalo, te da očekuje pozitivan ishod. Dea se nalazi na intezivnoj nezi od 7. febuara.

Izvor: Novosti/Pink.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još