STANIJA DOBROJEVIĆ JAVNO OSTAVLJENA: Starleta plakala i psovala kada je čula poruku Vladimira Tomovića (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović stavili su tačku na svoju ljubav koju su započeli u rijalitiju "Zadruga".

Drvo mudrosti pozvalo je Staniju i obradovalo je pozivom i to sa Vladimirom Tomovićem, njenim dečkom. Kada ga je ugledala, ona se baš obradovala i nije skidala osmeh sa lica.

Vladimir ju je odmah pitao da li želi da čuje prvo lepo ili ružno, ona je rekla lepa a onda je počeo:

- Možda najlepše od svega je to da te volim! Drugo, lepo je da sam u kontaktu sa Tamarom. Izgladili smo neke nesporazume, pozdravila te puno. Ponašaš se odlično, super si - rekao je on a onda im se poziv prekinuo.

Kada se ponovo javio otkrio je da su svi počeli da ga zovu i da mu time remete poziv sa Stanijom, pa je odmah krenuo grublje.

- Bane Čolak - kraj! Sve što se napolju stvara meni stvara nervozu. Slušaj me sad dobro, da bi bilo sve kako smo se dogovorili. Iz kreveta se pomeri, ne znam šta ćeš ali pomeri se! Imena Troicki, Smiljanić, Kačar, Volkov...

Vladimir i Stanija ipak nisu uspeli da završe svoj razgovor i on je ostao nedorečen sa ovim poznatim imenima. Stanija se baš iznervirala zbog prekida veze, ali se nadala da će ponovo moći da se čuju.

Ipak, novinar joj je saopštio da je druga vest ta da Tomović raskida vezu sa njom.

Starleti nimalo nije bilo pravo što je javno ostavljena, pa je otišla u pab da se smiri i razmisli o svemu.

Veoma brzo, uputila je svom bivšem poruku gledajući pravo u kameru, kao što bi verovatno i u njega. Besnela je, u neverici, pa osula nikad oštriju paljbu, a zatim pokupila svoje stvari i napustila pab.

- Ne mogu da lupam glavom šta je razlog. Žao mi je što sam uopšte prihvatila poziv večeras, jer sa tobom, Vladimire, ne može da se priča. Niti preko poruka. Samo uživo! Samo zračiš i mračiš, najviše sam besna na samu sebe, jer je trebalo još ranije da znam da ne možeš ti sa ovakvim stvarima da se nosiš. Ne znam šta da mislim, kao volim te, ali ultimatumi, levo, desno... Ti si klasični folirant i da tvoje 'volim te' i sve što si pričao okači mačku o rep! Neću te spominjati više ovde, neću te komentarisati, ne želim nijedno pitanje u vezi sa tobom, ne želim više da te čujem, ni da te vidim. Nisi bio tu, gledao si me, dok se svađam sa Zoricom, Rebekama, Ljubama... O teškim temama... lepili su mi etikete razne, a tebi je problem bio Čolak?! Žao mi je što sam bilo šta petljala sa tobom. Nisi ti tog kalibra da se nosiš sa ovakvom devojkom - zaključila je ona.

- Junačino crnogorska, m*donja veliki, j*bo te Bane Čolak... - odbrusila je za kraj Stanija.

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još