NADEŽDA BILJIĆ SE VRATILA U "ZADRUGU": Miki je dočekao sa osmehom na licu, Suzana mu tražila da raspravi sve sa bivšom! (VIDEO)

Nadežda Biljić vratila se sinoć u rijaliti "Zadruga 2", a odmah na ulasku u studiju je svima dala do znanja da ne podržava vezu Mikija Đuričića i Suzane Perović.

- Ja više nemam osećanja prema Mikiju. Prosto desilo se šta se desilo. Suzana i ja se poznajemo iz spoljnog sveta, ona se čula sa mojom mamom i obećala joj da će mi biti podrška - rekla je Nadežda i dodala:

- Ja ne mogu da se ljutim na Mikija on je slobodan čovek, ali Suzana me je terala da priznam osećanja, tešila me kad sam plakala, a kad sam okrenula leđa šta je uradila? Znači sutra ćeš da mi spavaš sa mužem - poručila je Biljićeva pred sam ulazak u Belu kuću.

Naime, Miki Đuričić i Nadežda su u prošloj sezoni ovog rijalitija bili u emotivnoj vezi, a njihov snimak intimnog odnosa šokirao je Srbiju. Nakon toga, njih dvoje su raskinuli čak i veridbu, a Miki je u ovoj sezoni Zadruge priznao da je zaljubljen Suzanu.

Đuričić je sinoć bio šokiran kada je ugledao Nadeždu, ali ju je ipak dočekao sa osmehom na licu. Nakon što je završena emsija "Pitanja novinara" Rebeka Popović je prišla Mikiju i priznala mu da joj se Nadežda poverila kako ju je Suzana izneverila.

- Rekla mi je da je Suzana gledala kao dete, a posle joj je zavukla. Gledala je ove tvoje svađe. Ovo je sad priča da je Suzana objavila da ste javno u vezi sada kada je Nadežda ušla - pričala je Rebeka Mikiju.

Miki je odmah preneo Suzani šta mu je Rebeka ispričala.

- Idi ti raspravi sa njom. Ja ništa nisam rekla loše o njoj. Ima ružan taj stav, gard - pričala je Suzana Mikiju.

Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još