DVE DECENIJE BRAKA SA KRISTINOM! Sergej Ćetković iskren: Najvažnije je da čovek nije sam - ni kad je tužan ni kad je srećan

Iako je uvek bio jedan od onih koji su svoju privatnost čuvali samo za sebe, pop zvezda Sergej Ćetković, sa pričama iz života njegovih ćerkica Lole i Mile, izašao je u javnost na izuzetan način...

Ćetković i njegova supruga Kristina koja je profesionalni fotograf slove za jedan od skladnijih parova na našoj javnoj sceni, a osim što slave dve decenije braka, Sergej obeležava i 20 godina karijere. Tim povodom popularni Crnogorac progovorio je o svom braku i poslu, ali i otkrio recept kako da na svim planovima budete jednako srećni.

Ne znam ni sam koji je recept za to... Poenta je da imaš puno sreće u životu i da nađeš pravu osobu sa kojom ćeš da deliš i dobro i zlo – i da to traje - rekao je pevač i dodao:

Najvažnije je da čovek nije sam. Ni kad je tužan ni kad je srećan. Treba sve deliti sa onim koga voliš.

Povodom svoje briljantne karijere Sergej je vrlo ponosno istakao da bi voleo da uradi nešto novo.

Želje su tu da se ostvare. Mnogo toga je u planu, ja uvek pravim plan, uvek zadam sebi nešto za neki naredni period, mada ne postavljam tačne rokove. Prošle godine sam dosta toga uradio – neka se makar deo ove kreativne atmosfere prenese i na 2019. i biću zadovoljan. Spremam mnogo lepih stvari, novih dueta, novi CD bi možda trebalo da uradim, prošlo je četiri godine... Red je da se predstavim sa nečim novim i interesantnim i da se polako spremim da proslavim 20 godina karijere.

O vaspitanju dece kao i vrednostima kojima ih on i njegova supruga uče, takođe je iskreno i otvoreno pričao.

Pokušavam malo i da budem strog. Shvatio sam da, kad dobiješ decu, hteo ne hteo, pretvoriš se malo u svoje roditelje. Sve što im govoriš shvatiš da si već čuo od svojih roditelja, ali moraš to da radiš, jer brineš. Pokušavam ja da budem strog, ali nikako mi to ne polazi za rukom... Želja mi je da naučimo klince nekim stvarima koje su jako bitne, a zaboravljene, kojima se u današnje vreme pridaje najmanje važnosti, a to je pre svega porodica, zajedništvo… Hteli smo da kroz ovaj kompletan rad i pomognemo nekome kome je to najpotrebnije. Mene je cela priča oko slikovnice veoma dotakla i probudila novu stranu kreativnosti, vezano za sam crtani film, kada sam došao na ideju da oživim ta dva lika iz slikovnice, koji su bazirani na našim ćerkama Loli i Mili. I, evo, već slavimo godinu dana Lole i Mile sa preko 20 epizoda crtanih filmova i mnogo dečjih pesmica koje su meni jako drage, a kojih na tržištu nema. Mene dečje pesme uvek vrate u dane kada sam bio dete. Baš sam nedavno bio na proslavi 50 godina rada čuvenog kompozitora gospodina Radoslava Graića, koji je napisao divne pesme za decu, među kojima su “Lako je prutu da se sokoli”, “Vuče, vuče, bubo lenja” i još mnogo, mnogo toga… Pa ja sam odrastao na tim pesmama. I dok sam sedeo sa gospodinom Graićem, sa Ljubivojem Ršumovićem, Minjom Subotom, ljudima koji su mi dali toliko toga lepog dok sam bio mali, osećao sam da se sa svoje 43 godine vraćam na nekih šest-sedam godina. Kao da sam sa njima u društvu opet postao dete. Stvarno imam ogromnu zahvalnost za njihov legat. E, uz Milu i Lolu, ponovo sam im se približio i nastavio da radim nešto slično tome, jer našoj deci fali takav sadržaj i baš sam srećan kad vidim da sam uradio nešto za njih.

Izvor: Informer
Foto: cetkovics/Instagram

Pogledajte još