Uspešno prvo veče Beogradskog festivala piva

BEOGRAD, 19. avgusta 2010. (Beta) - Prvo veče Beogradskog festivala piva (Belgrade Beer Fest) tokom kojeg su na Ušću nastupili rok grupa "Partibrejkers", bluzerka Ana Popović, di-džej Gramofonedžije i drugi, proteklo je u znaku velike posećenosti i moćnog ozvučenja.

Odlično vreme u noći između srede i četvrtka privuklo je na "Bir fest" između 50.000 i 100.000 ljudi - ako je suditi po potpunoj ispunjenosti festivalskog prostora za vreme koncerta "Partibrejkersa".

Otresiti rok veterani izašli su na binu u 22 sata i bez problema pokrenuli posetioce, koji su već dobro bili zagrejani energičnim nastupom Ane Popović i njenog pratećeg internacionalnog benda. Tokom koncerta "Partibrejkersa" u prvim redovima je bila vrlo mlada publika, što je vođa grupe Zoran Kostić prokomentarisao rečima: "Jesu li vam obezbedili pelene?"

Na "Bir festu" je potom nastupio di-džej Marko Milićević, poznatiji kao Gramofonedžije, koji se ove godine sa kompozicijom "Why Don't You" popeo na 12 mesto liste najprodavanijih singlova u Velikoj Britaniji.

Muzički program je izvođen sa 50 metara dugačke bine opremljene moćnim ozvučenjem koja je, za razliku od prethodne dve godine bila postavljena na suprotnu stranu festivalskog prostora, tako da "gleda" u pravcu Kalemegdana.

Pogledajte još