GRCALA U SUZAMA PRED DUŠICOM JAKOVLJEVIĆ: Zerina doživela nervni slom u studiju (VIDEO)

Zerina Hećo je sinoć imala najmanji broj glasova od svih nominovanih zadrugara i napustila je "Zadrugu 2", nakon čega je došla u studio kod Dušice Jakovljević gde je najpre govorila o svom potezu koji je šokirao javnost - kada je u noći između petka i subote obrijala glavu.

- Sinoć sam rekla Zorici da mi se bliži izlazak. Ja znam zašto sam se obrijala. Znam sada da sam zdrava. Tada sam mislila da je to to. Opadala mi je kosa, ja inače imam fobiju od toga. Iz nekog straha sam uradila to. Ubedila sam sebe i nisam htela da čekam. Sama sam to uradila. To je to. Ja i dalje živim u svojoj prošlosti - rekla je Zerina.

Dušica Jakovljević rekla je Zerini da su mnogi gledaoci osudili njen potez, jer je ispalo kao da se ruga osobama koje vode važne životne bitke.

- Ja ne razumem, kao da niste gledali isti rijaliti... Htela sam da pružim podršku svim ženama, deci, jer sam i ja bila to dete. Stvarno mi je žao što se stekao takav utisak - pričala je Zerina kroz suze.

Ona se zatim osvrnula i na svoj odnos sa Jelenom Krunić i Lunom Đogani, a nakon što su na video bimu puštene najupečatljivije scene njenog boravka u "Zadruzi" Zerina je ponovo briznula u plač i nije mogla da se smiri.

- Što se tiče Jelene, to je bio odnos Vlade i mene. Rekla mi je da se oseća zapostavljeno kad sam sa njim. Vlada i ja smo kao krili da smo zajedno, da bi njemu bilo lakše... Ni to nije bilo dovoljno. Izvukla sam iz njega da me je gledao kao s*ksualni objekat. Žao mi je, moja namera nije bila da povredim nikoga. Sad se još gore osećam - plakala je Zerina.

- Sramota, sramota, sramota - ponavljala je ona pre nego što je napustila studio.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još