PIJE LEKOVE I OBEĆALI SU JOJ ADEKVATNU TERAPIJU: Slavica Biljić otkrila detalje Nadeždinog ulaska u "Zadrugu"

Nadežda Biljić čim se vratila u rijaliti uspela je da šokira Mikija Đuričića kao i njegovu novi ljubav Suzanu Perović. Njena majka Slavica javno je iznela detalje ćerkinog plana da izađe iz ljubavnog trougla, pa tako i zvanično prepusti pčelara iz Kupinova Perovićki.

- Nadicu Miki više ne zanima. Neka je pusti i neka ljubaviše sa kim hoće. Hvala mu što je bio džentlmen i bio uz moju ćerku kad je trebalo, ali on je neozbiljan i nestalan. Nadici treba ozbiljan i ostvaren muškarac koji će umeti da se nosi sa njom. Znači da mora da bude dominantniji od nje. Ne vidim Mikija nikako uz nju. Suzana je Nadicu razočarala jer je sa Mikijem nju ogovarala pošto je napustila 'Zadrugu' prošli put - ispričala je Slavica.

Pre ponovnog ulaska u rijaliti kuću, Nadežda je roditeljima obećala jedno.

- Nadica nam je obećala da će sada biti drugačija i da neće nikome dozvoliti da je izbaci iz takta, kao što je to bio slučaj u njenim prethodnim učešćima u rijalitiju. Ušla je spremnija sada jer je čula šta ko misli o njoj, zna stav svih zadrugara i može da se postavi prema njima kako zaslužuju. Trubili smo joj sto puta iste stvari da je ubedimo da mora da bude jaka i da izdrži, što pre nije mogla. Rekla je da hoće - otkriva pevačicina majka.

Nadeždi je, kako se navodi, bila i obaveza da se ponovo prepusti rijaliti šouu kako ne bi morala da plati 50.000 evra, jer je prekršila ugovor i pobegla. Nadeždina majka, pak, ne zna detalje Nadeždinog najnovijeg dogovora sa produkcijom.

- Nadica će sada da peva kad god može, da pokaže svoj anđeoski glas i da smanji tenziju. Pije lekove i obećali su joj da će uvek imati adekvatnu terapiju koju joj je prepisao neuropsihijatar u rodnom Valjevu, kao i obavezne preglede jednom nedeljno. Nadici će doprineti boravak u rijalitiju samo ako izdrži do kraja i pobedi sebe. Nju pobeda ne zanima, ali dobro predstavljanje svakako da. Posao će još bolje da joj ide i biće još traženija za nastupe - zaključila je Slavica Biljić.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još