NADEŽDA BILJIĆ IZVREĐALA SUZANU PEROVIĆ: Plakala sam ti na ramenu, a ti si Mikiju Đuričiću raširila noge! (VIDEO)

Dok su zadrugari sedeli za crnim stolom, imali su priliku da, zajedno sa Milanom Miloševićem, razgovaraju o nedavnim događajima u kući. Milan je tražio od Nadežde Biljić da objasni njen odnos sa Lunom Đogani, Jelenom Krunić i Suzanom Perović, s obzirom na to da je rekla kako se na primer s Lunom neće ni rukovati.

Nadežda je razjasnila da je to sve bilo zbog Luninih fanova koji su je napadali, a onda se okrenula ka Suzani Perović.

- Da, rekla sam da je perfidna kur*etina i stojim iza toga. Ja sam toj ženi plakala na ramenu, ta žena me je bodrila - bila je oštra Nadežda.

- Mene je sramota da slušam - rekla je Suzana.

- Izvini gospođo, nisam te prepoznala, a nije te sramota da se je*eš s mojim bivšim za kojeg si mi rekla: "Priznaj svoja osećanja prema njemu", kad smo ušli ovde, za to te nije sramota. Što se mene tiče, dotični, njen momak može da radi šta god poželi, on je slobodan momak, prema njemu ne osećam ništa, ali smatram da je neko kome sam plakala na ramenu i sa kim sam pričala... Jesmo bile bliske i ovde, "napolju" smo se poznavale preko zajedničke prijateljice, zgotivile smo se, čak se čula sa mojom mamom, ja sam nju gledala kao neku majčinsku figuru... Mene je povredilo to, samo da mi je u jednom momentu rekla: "Nešto postoji s moje strane prema tom čoveku", ja bih je mnogo više poštovala. Ovako je ispalo, kako sam okrenula leđa, ona je njemu raširila noge i to je jako ružno prema meni, kao čoveku.

Suzana je na ove reči počela da se smeje.

- Ja na ovo nemam nikakav komentar. Sve ti je oprošteno Nadežda, želim ti sreću u karijeri - rekla je Suzana

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još