DRUGO JE KADA NEKO NEMA DECU, MENI MOJA NEDOSTAJU: Rada Vasić grcala u suzama za porodicom! (VIDEO)

Zadrugarka Rada Vasić je u rijaliti "Zadruga 2" ušla sa suprugom Radetom kao i blizancima Mikom i Gibom. Njih troje su ispali, dok je publika odlučila da joj pruži podršku i zadrži je.

Ona je mnogo puta pozdravljala u lajvu svoju porodicu govoreći kako ne treba da se brinu i da se dobro oseća. Međutim, tokom današnjeg popodneva ona nije mogla da izdrži pa je počela da plače od tuge koju oseća jer je već nekoliko meseci odvojena od njih.

- Ja ne mogu više da izdržim. Nemam pare za poziv, čak i ako ih pozovem meni će da bude gore. Sad da mi kažu da izađem bez kazne ja bih izašla. Drugo je kad neko nema decu. Meni moja nedostaju. Ko ima celu porodicu, to nikako ne može. Nije meni toliko zbog muža. Znam da je sve u redu, meni nedostaju svi celokupno. Vi meni ne radite ništa ovde, svi me poštujete. Nedostaju mi kao osobe pored mene, da znam gde su i šta rade. Njih treba kuvano. Znam da moj Rade ne može bez mene. On je sve navikao da priča i pokrene - govorila je Vasićeva, pa nastavila:

- Ja ne smem u lajvu da pričam ništa i plačem jer će da se nerviraju. Pri kraju sam strpljenja i ne mogu više.. - rekao je Rada Vasić u suzama.

David, Ana i Lazar su nastavili da je teše govoreći kako se kraj rijalitija bliži i da će uskoro biti sa svojom porodicom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.