SANELA MAŠIĆ ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE ZERINE HEĆO: Moja kćerka je iscrpljena i utučena

Zerina Hećo je izbačena u nedelju iz rijalitija "Zadruga 2". Od trenutka kad se ošišala na ćelavo, mnogi njeni fanovi su apelovali da se Zerina što pre izvede iz rijalitija jer psihički više nije bila dobro. Čak je i Zerinina mama Sanela Mašić apelovala na sve njene glasače da ne glasaju jer želi da Zerina pod hitno napusti imanje.

Po Zerinu su u Beograd stigli njena majka i prijatelj njihove familije, menadžer Apko Vesnić, a Sanela kaže kako njena kćerka očajno izgleda. Izgubljeno!

- Taj susret je bio strašan, ne mogu vam ga opisati. Ona je toliko mršava, odbija da jede. Sama je kost i koža. Užasno se brinem za njeno zdravlje. Nakon što je prespavala pričali smo o nekim lepim temama, a one ružne ćemo ostaviti za kasnije. Nek se malo oporavi – rekla je Mašićeva.

- Po povratku u Sarajevo odmah ću je voditi lekaru kako bi izvadila sve nalaze, jer ovo na šta sada liči je katastrofa. Iscrpljena je, potištena, utučena. Trenutno pravimo periku kako bi Zerina mogla normalno izaći pred svoju kćerku, i da bi je ona mogla prepoznati – dodala je Sanela.

Sanela za kraj kaže da je očajna, ali dodaje da je sada najbitnija stvar da je kćerku izvela napolje, a tek posle joj sledi borba za njeno zdravlje koje je, očito, veoma narušeno u ovom rijalitiju.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još