LJUBA PANTOVIĆ RASKRINKALA STANIJU DOBROJEVIĆ: Jadno je što plaćaš ljude da te hvale! (VIDEO)

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Jedno od pitanja stiglo je i za Ljubu Pantović. Publiku je zanimalo zbog čega je ona ljubomorna na Staniju Dobrojević? Inače, Ljuba i Stanija nisu u dobrim odnosima već dugo. Ranije tokom noći njih dve ušle su u žestoku svađu, a ovo pitanje dodatno je dolilo ulje na vatru.

- Po meni je jadno da ti plaćaš ljude koji će da te hvale! Ja imam ljude koji me vole i ne vole. Nisam ljubomorna, nikada nisam ni bila. Pogotovu što se tiče žena. I te kako se zna moje mišljenje o Usr*niji! Ona ovde po celu noć i dan priča o meni. Navodi na to da je ili zaljubljena u mene ili je debelo ljubomorna... Ćao, uvek ćeš ostati Usr*nija! - pričala je Ljuba.

- Ljubomire, govoriš o sebi! Ovo je prešlo svaku meru! Smaraju me svađe sa ovom ženom! Ti si Ljubomire trandža! Na mene se loži više muškaraca nego na tebe. Ugradila si te p*rno sise! Kome ćeš ti trandžo da budeš uzor? Smor mi je sa njom da se raspravljam! - govorila je Stanija Ljubi.

- Ja, "trandža", imam decu, a ova se kači po kaučima i j*be po rijalitijima. Us*anija, ni toalet papir nemaš - dodala je Ljuba.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još