STANIJA DOBROJEVIĆ NAPALA BANETA ČOLAKA: Ako te privlačim, ne možemo biti drugovi (VIDEO

Nastala je žestoka svađa između Stanije Dobrojević i Baneta Čolaka, te su svi pokušavali da zaključe da li je Čolak zaljubljen u svoju cimerku.

- Ona pravi dramu oko svega, oko majice je pričala tri dana. Posle se čudi što je dečko ostavio. Što praviš dramu, što pričaš on je mene zvao pod peškir da pričamo. Danas je rekla da ne misli da sam zaljubljen, a sad kaže da misli - rekao je Bane.

- Staniju Bane zanima kao lanjski sneg. Danas je bio njen dan. Ona ima znanje što se tiče rijaltiija i ceo dan se pričalo o njoj. Kod nje je sve smišljeno i sve je laž ovde, sve je igra. Ko se upeca, upeca. Ti si se Bane upecao kao mlad majmun, sad je sledeći Pavle. Ja znam to, ovo ti je stoti put - objasnila je Zorica Marković.

- Ne mislim da je zaljubljen koliko voli eto tako, prija to njemu. On je meni stvarno gotivan - navela je Dobrojevićeva.

Onda je Zorica odlučila da oda jednu Čolakovu tajnu, koja je Staniju veoma povredila, te je pobesnela.

- Rekao je da bi te samo j*bao, eto Stanija - rekla je Markovićeva.

- To je istina. Zorica ne laže. Kad su rekli da sam zaljubljen, ja sam rekao da me u tom s*ksualnom smislu privlači. To je bilo kad sam poludeo, svašta sam rekao. Rekao sam u besu - naveo je Bane.

- Reci mi facu, nemoj da se smeješ. Je l' bi me j*bao - pitala je Dobrojevićeva.

- Ne! To sam rekao u besu. Verovatno ne bih jer mi niko ne bi verovao. Ne, naravno. Ne gledam je na takav način - tvrdio je Čolak.

- Ako te s*ksualno privlačim mi ne možemo da se družimo, bre - urlala je Stanija.

- Kad mi svaki put u besu kažeš da ti p*pušim k*rac, ja ću da kažem da bi te j*bao - vikao je Bane.

- Vladimir igra igru odlično i dajem glavu da si su njih dvoje sve ovo dogovorili. Bane je ovde žrtveno jagnje, ali njemu to prija i odgovara mu. Zato što je Stanija u pitanju. Njoj nije to mogao tako da kaže na tako drzak način. Oni su se sve dogovorili, vrti se priča i vrteće se oko Vladimira i Stanije do kraja rijalitija - navela je Zorica Marković.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.