NE PLANIRAM NIŠTA, NE ŽELIM DA SE RAZOČARAM: Luna otkrila šta će biti sa njom i Miljkovićem po završetku "Zadruge" (VIDEO)

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, sinoć je postavljala pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Pitanje koje je pristiglo na adresu impresivnog imanja u Šimanovcima bilo je upućeno Luni Đogani i Marku Miljkoviću. "Kakvi su vaši zajednički planovi za budućnost nakon rijalitija", bilo je pitanje za ovaj ljubavni par.

- Mi nemamo planove, ja ih neću praviti jer ne želim da se razočaram kao prošli put. Da očekujem nešto i posle da ne bude tako. Ja za sad gledam našu vezu iz dana u dan i time se vodim. Volela bih da Marko i ja opstanemo ovde i da izdržimo i napolju. Vidim ga pored sebe ali ne planiram ništa - rekla je Luna, a sa njom se složio i Miljković.

- Imamo dosta slično mišljenje što se toga tiče. Trenutno nam je prelepo i gledamo da uživamo u trenutku koliko možemo. Što se tiče planova, ja bih voleo da nam bude lepo, da ne pričam šta i kako - zaključio je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još