VOLEO BIH DA UČESTVUJEM U LORENINOM ODRASTANJU: Darko Lazić otkrio zbog čega neće da potpiše papire za razvod od Ane Sević!

Darko Lazić i Ana Sević još nisu potpisali papire za razvod braka iako oboje već imaju partnere, a pevač čeka bebu sa verenicom Marinom Gagić.

Lazić je otkrio da se on i Ana još uvek nisu dogovorili oko starateljstva nad ćerkom Lorenom i da je to pravi razloge zbog kojih nije potpisao brakorazvodne papire.

- Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan - rekao je Darko Lazić.

On je rekao da njegova verenica Marina Gagić, sa kojom čeka dete, ne reaguje na to što je još oženjen Anom Sević.

- Ne reaguje, jer je samo pitanje dana kada će se sve završiti. Svesna je mesta koje joj pripada u mom srcu.

Na pitanje koje greške iz prvog braka ne bi voleo da ponovi, Darko kaže:

- Trudiću se da ne ponovim apsolutno nijednu grešku. Ne kažem da sam bio bahat i beozabrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku sa Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram da priznam kako nisam očekivao da ću tako brzo uspeti ponovo da se zaljubim - bio je iskren Lazić.

Izvor: Story.rs/Informer.rs
Foto: anasevic85/Instagram

Pogledajte još