ANĐELINA DŽOLI OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA OD PITA: Bredova zavisnost od alkohola je postala problem!

Anđelina Džoli dala je jedan od retkih intervjua za Entertainement Today u kojem je pričala o svom novom biznisu, ali i o razvodu od Breda Pita.

Mnogi se pitaju kako Anđelina uspeva da održi tako vitku građu već godinama, a njena tajna je zapravo njen novi biznis.

Reč je o proizvodu Keto Pure koji je dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje vam energiju.

- Ceo život sam bila opterećena da održim kilažu i mladolikost zbog pritiska u Holivudu. Konačno sam uspela da pokrenem ovaj biznis u kojem su uključene samo žene, a naš proizvod može da kupi svako po razumnoj ceni - rekla je Anđelina.

Na pitanje da konačno stane na put svim nagađanjima vezanim za razvod od Breda Pita, glumica kaže:

- Veza nikada nije crno-bela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo videti na isti način, razlike u vaspitavanju dece su nas najviše naterale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nisam dozvolila da promoviše moj biznis. Ipak, on je otac moje dece i ne želim previše da pričam - rekla je Anđelina.

Glumica je dodala kako je od samog početka želela da biznis Keto Pure bude samo njen posao, pa se Bred osetio odbačenim od prvog dana.

- Nisam osećala obavezu da marim kako će se on osećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam želela da uspem i da sam uložila celo svoje srce da napravimo savršen produkt.

Izvor: Informer.rs
Foto: TODAY-Printscreen/Youtube

Pogledajte još