STANIJA DOBROJEVIĆ U NOVOM OKRŠAJU SA LJUBOM PANTOVIĆ: Povraća mi se od tebe! (VIDEO)

Prošle noći, zadrugari su kao i svakog četvrtka mogli da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju.

Snimak koji je produkcija odabrala odnosio se na Draganu Mitar i Ljubu Pantović koje su pričale o Staniji Dobrojević. Njih dve su rekle kako se Stanija na svaki način grabi za kadar, jer je postala nebitna u Zadruzi. Ovaj video je pogodio Staniju u živac pa je nakon završetka snimka ustala i obrušila se na Draganu i Ljubu.

Stanija je prvo oplela po Dragani a onda je bljunula otrov na Ljubu:

- Dragana mi je pala u očima, jer se druži sa Ljubom. Ljubu znam, ona je moja dežurna pljuvačica. Njih dve su se skidale gole, o meni će da pričaju da se ja skidam gola u lošem kontekstu. One će da mi morališu? Hajde da su ugledne majke i čestite. Ne dotiču me.

Potom se osvrnula na navode da je imala istog dečka kao Rebeka Popović:

- Nisam želela da izazovem ono što je Rebeka na kraju uradila. Zašto da ne kažem ime? Ona me iznervirala i rekla da je on svašta pričao o meni i da ima neke informacije. To su gluposti što je rekla.

Stanija jedva da je završila, a Ljuba se obrušila na nju.

- Ovo je bilo nakon što smo imale sukob. Svi znaju napolju da ona mene ne može mene da preboli. Večito priča o Farmi! Ja čim ustanem ona krene da priča. Ona je zaostala. Sad si dobila pedalu, dosadna si. Ti pričaš o meni, ti si bolesna. Na svakoga se kačiš. Na sve one koji će da se svađaju sa njom. Ne radi ona to čisto onako. Ja znam ko te sve imao. Hajde pedala.

Stanija posle toga nije birala reči:

- Ma ti si trandžoliki Ljubomir, tako si odvratna. Ne mogu da verujem kakve reči. Odoh da povratim malo.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još