ISPOVEST BOJANE BAROVIĆ: Manekenka opisom odnosa sina i kćerke dirnula obožavaoce

Bojana Barović i Nikola Rokvić dobili su sina, odlučivši da mu nadenu staro srpsko ime Simeon.

Manekenka se sa bebom vratila iz bolnice nakon nedelju dana od porođaja, a njena kćerkica Leona jedva je dočekala da vidi brata.

Kako je protekao susret njene dece, Bojana je pokušala da dočara emotivnim izlaganjem na društvenim mrežama.

Evo nas posle nedelju dana od kako smo kod kuće u sastavu mama-tata-ćerka-sin. I, na temu kako je Leni prihvatila dolazak, moramo da se pohvalimo da je u suštini Simeon prihvaćen odlično – počela je svoju ispovest ponosna mama Bojana.

- Ovo, u suštini, se odnosi na povremeno kukanje da je mama uzme i da ostavi batu i slično. U tim momentima zaista to i uradim – stavim ga pored nas i ne obracam pažnju na njega, što nju odmah zbuni i čim zaplače kaže: “Mama, daj da siki”. Naravno, kao i do sada sa njima- sve je na foru! – objasnila je supruga pevača.

- Inače je jako nežna prema njemu i kada ga dodirne to je sa velikim oprezom. Tako da, iako ume da bude haotično, za sada smo super! Ovo je za sve vas koji ste mi pisali i hvala još jednom na sjajnim savetima, neki su mi ostali baš upečatljivi pa ih primenjujem, kao što je "poljubac bebe", kad ga prislonim na Lenu, a ona se oduševi, pa i postidi, misleći da ju je zaista poljubio – napisala je Bojana na svom Instagram nalogu.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: bojanabarovic/Instagram

Pogledajte još