TRENDY: Paž – idealna frizura za svaki tip kose

Žene ne vole monotoniju kada je njihov izgled u pitanju, pa s vremena na vreme uživaju da nešto kod sebe promene. Najupečatljivija promena, koju žene vole, je promena frizure, jer je kosa, ono što nam prvo privuče pažnju kada vidimo neku ženu. Dakle, bilo da je u pitanju boja ili stilizacija frizure, bitno je samo da je promena tu, a da kosa izgleda besprekorno!

Adekvatan odabir frizure, prema tipu vaše kose, izuzetno je važan, ako želite da vaša frizura u svakom trenutku izgleda besprekorno.

Kratki paž

Kada je u pitanju tanka kosa, idealna frizura za nju je, sve više popularan kratki paž, koji stvara svojevrstan okvir za lice. Sa druge straneukoliko želite da date veći volumen, svojoj tankoj kosi, možete se ošišati na stepenasti paž. Ovo je frizura sa kojom će vaša kosa izgledati veoma stilizovano i bujno.

Ukoliko želite još veći volumen, potražite saveznika u svetlim pramenovima, koji će vizuelno vašu kosu učiniti bujnijom, a za vas će biti pravo osveženje.

Duži paž

Gušćoj kosi odgovaraće duža verzija paža, koja je ujedno i omiljena frizura it devojaka, u poslednje vreme. Ova frizura će vam savršeno pristajati, bez obzira da li imate prirodno ravnu ili kovrdžavu kosu, a s obzirom da se jednostavno stilizuje, moći ćete uvek da imate frizuru, na kojoj vam zavide. Ako želite bolji volumen, biće dovoljno samo da pomerite razdeljak u stranu i kosu obogatite sa par opuštenih talasa.

S obzirom da se frizura određuje prema obliku lica, paž je neprikosnovena frizura, jer podjednako dobro prati liniju ovalnog, srcolikog ili okruglog lica.

Budite trendi i osvežite svoj look, frizurom, sa kojom je nemoguće pogrešiti.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još