ANABELINA ČESTITKA JU JE NAJVIŠE OBRADOVALA: Luna vrištala od sreće kad je ugledala iznenađenje koje je dobila za rođendan! (VIDEO)

Luna Đogani danas slavi svoj 23. rođendan. U ponoć su je rijaliti cimeri iznenadili napravivši joj tortu, a danas je stiglo specijalno iznenađenje od svoje porodice, prijatelja i fanova.

Blogerka je ušavši u dnevni boravak bila očarana onime što je zatekla na stolu. Naime, mnoštvo poklona, čestitki, torti, balona je ono što je posebno raznežilo Đoganijevu, koja je vrištala od sreće.

Luna je najpre pročitala pismo Velikog šefa, a potom i čestitku svoje majke Anabele Atijas koja ju je potpuno raznežila.

- Draga Luna, Veliki šef ti od srca čestita rođendan, puno zdravlja, sreće i ljubavi. Uživajte u večeri i lepo se provedite - pisalo je u pismu Velikog šefa.

- Lunka moja, ukrala si šou, ništa od mog osmog marta. Znam, reći ćeš: "Mama, dobila sam od tebe najlepši poklon", znam. Ti si ljubav. Ljubav ti želim ti onu mudrost koja ti je u mnogim situacijama nedostaljala. Želim ti strpljenje, jer je to odlika staloženih ljudi. Želim ti osmeh, jer kad se ti smeješ, ceo svet se smeje. Nikad ne zaboravi da te čkaju ljudi koji dišu svaki tvoj dah. Sad me boli što nisi tu da te zagrlim. Voli te majka do poslednjeg daha - napisala je Anabela u čestitki koju je posvetila Luni.

Kraj Lune je sve vreme stajao njen dečko Marko Miljković, a svi zadrugari su bili očarani svim poklonima koja je blogerka dobila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još