MARIJA KARAN O ŽIVOTU U AMERICI: Često sam nostalgična ali sam naučila da se nosim sa tim

Naša glumica koja već godinama živi u Los Anđelesu doputovala je u Srbiju kako bi snimala seriju "Pet". Ipak, ono što je iznenađenje za mnoge jeste da će sa Marijom Karan na setu biti njen trogodišnji sin Marko Leo.

- Drago mi je da sam ponovo tu i da sam deo sjajne ekipe. Ovo će sigurno biti drugačije nego što sam ranije radila, ali što se tiče kvaliteta, to je na vrhunskom nivou. Sina sam dovela sa mnom jer je on jedno od mnogih iznenađenja. On igra sa mnom u seriji, igra jednog malog anđela. Kada sam pročitala scenario, taj njegov lik ima osmeh anđela, a ja kao svaka mama vidim anđela u svom sinu, pa sam ga preporučila. Zbog toga što oboje igramo organizovali smo se da budemo zajedno u Srbiji neko vreme. Inače se trudim da podelim dan tako da provedem kvalitetno vreme sa sinom, makar to bilo i 15 minuta. Bolje to nego deset sati zajedno a da nije kvalitetno - kaže Marija, koja glumi Dorćolku u seriji.

- Ja sam Zemunka i bilo mi je teško da glumi ženu sa Dorćola, ali sam nekako uspela.

Marija priznaje da joj često nedostaju Srbija i prijatelji iz domovine jer se nakon udaje za holivudskog producenta Džoela Lubina preselila u Los Anđeles.

- Često sam nostalgična, ali sam naučila da se nosim sa tim, danas bi mi bilo teško da nisam uspela da dođem na predstavljanje serije i da ne provedem trenutke sa ljudima koje volim i sa kojima radim. Najteže mi pada ta vremenska razlika od devet sati kad je vama jutro, a meni veče. Sve mi to deluje kao da smo na dve različite planete - kaže Karnova, koja u seriji glumi sa Jelenom Đokić, Hristinom Popović, Galom Videnović i Milenom Radulović.

Glumica koja se oprobala i u holivudskim filmovima kaže da priželjkuje veću ulogu u svetskim blokbasterima.

- Toliko divnih stvari mi se već desilo, ali mislim da će ovo vreme čekanja tek doneti prave stvari.

Marija, koja važi za jednu od naših najlepših glumica, kaže da je zadovoljstvo recept za izgled i harizmu.

- Jako sam srećna, zadovoljna i ispunjena. Radim na sebi, voljena sam i volim, imam divno dete i moj izgled je odraz svega toga - smatra glumica koja živi holivudski san, ali kaže da joj luksuz predstavljaju male stvare.

- Meni je luksuz vreme provedeno sa porodicom, koje mi stalno fali.

Marija kaže da se to što je uvek nasmejana uči sa pogledom na život, te da je to naučila od majke.

- Osmeh je lek za mnogo toga, ponekad kada mi je nešto čak i fizički naporno, ja se setim da će osmeh izlečiti sve. Pozitivna sam, to sam nasledila od majke i mislim da je to dobar moto. Bitno je da čovek radi na sebi i uči taj pozitivan stav i optimizam.

Izvor: Blic
Foto: marakaran/Instagram

Pogledajte još