VLADIMIR SVE PREVARIO: Tomović konačno priznao pravu istinu o raskidu sa Stanijom

Vladimir Tomović otkriva da njegova ljubav prema Staniji nije prestala, te da od njenog ponašanja u rijalitiju zapravo zavisi budućnost njihove veze.

Na pitanje kako je zapravo došlo do pomirenja nakon prvog raskida, on kaže:

- Pomirenje se desilo dok je ona još bila u Americi. Svakoga dana smo se budili i legali u krevet zajedno. Šlag na torti je bio njen dolazak u Srbiju. Tada smo se videli i sve je ostalo u drugom planu.

Stanija dane u rijalitiju provodi u suzama i analizirajući svoje i Tomovićevo ponašanje zbog navodnog ponovnog raskida.

Vladimir tvrdi da je vest o prekidu veze bila samo deo plana kako bi stupio u kontakt s izabranicom.

- Ja sam joj rekao da je volim, a drugi raskinuli sa njom. Da nije smešno, bilo bi žalosno. Jedini način da stupim u kontakt sa njom je da osobama iz njene blizine koje mrze i mene i nju kažem da ćemo raskinuti da bi to došlo do produkcije, kojoj sam takođe rekao za moj plan. Žao mi je što sam ih izigrao, ali moje namere nisu bile nečasne. Naravno, od njenog ponašanja zavisi sve - kaže Vladimir Tomović.

Vladimir je Staniji tokom video-pozova skrenuo pažnju na odnos sa cimerom Banetom Čolakom, te zahtevao da se udalje.

Kako nam Vladimir otkriva, razlog nije ljubomora.

- Nisam ljubomoran, daleko bilo. Nije Čolak kao muškarac razlog, nego Čolak kao psihopata. Jedva čekam da ga vidim napolju. Biće to divan susret dva rijaliti drugara - ističe Stanijin momak.

U jednom od naleta besa Dobrojevićeva je pred kamerama izjavila da Vladimir zapravo manipuliše njom, a Tomović tvrdi da to nije istina, te da joj je samo rekao svoje mišljenje.

- Daleko bilo da manipulišem. Ja sam samo rekao šta mi smeta. Čekamo njen rođendan da joj pošaljemo poklone. Tada će joj biti jasno da ja sa njom nisam raskinuo. Mogu da dodam da se u rijalitiju prijatelji ne traže, ali ono što je za mene uradio Lepi Mića, to se ne zaboravlja. Zahvalan sam mu jer sve što on kaže kada je u pitanju situacija između Stanije i mene i ja bih rekao - kaže Tomović.

Izvor: Alo!/Tv magazin
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još