SANJA STANKOVIĆ I LUNA ĐOGANI ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Zadrugarke otkrile tajnu Slobodana Radanovića (VIDEO)

U prethodnoj sezoni ''Zadruge 1'' Luna Đogani i Sanja Stanković prekinule su svaki vid komunikacije iako su bile dobre prijateljice, a poznato je da je razlog njihovih žestokih svađa bio upravo Slobodan Radanović zbog koga je Đognijeva ignorisala svoje prijatelje. Međutim, ona je na samom Sanjinom ulasku istakla da joj je mnogo žao i da bi volela da se sitaucija između njih promeni, a Stankovićeva joj je i dala priliku da opravda sve njene postupke zbog kojih je bila omražena kako od strane publike, tako i u očima prijatelja koji su joj bili bliski.

- Ja sam sebe izgubila, dala sam sebe u celoj priči kao da nemam život napolju. Ja samoj sebi nisam bila prijatelj. Najviše sam se o tebe ogrešila i Jovanu. I Teodore mi je bilo žao, imala sam tu povezanost. Vratilo mi se za sve što mi se desilo. Ne znam da li može da se poredi sa njenim bolom sve ono kroz šta sam ja prošla za dva meseca otkad sam napustila "Zadrugu". To su bile takve pljuvačine, dobacivanja, u butiku sam imala milion situacija gde su hteli da mi napakoste. Da mi je neko rekao da ću sa 22 godine doživeti ovo da me bude sramota kad hodam ulicom i to zbog nečega što nikada nije ni bilo vredno... - počela je Luna.

- Meni je Jovana rekla da treba da ti pružim šansu da razgovaramo, i to... Pružila sam. Ja tebe razumem, bilo ti je teško. Ja sam proživljavala neprijatna iskustva i rekla sam u emisijama da mi nije jasno zašto ulaziš opet. Znam da je mnogo teško proživljavati negativne komentare. To je psihički neizdrživo - rekla je Sanja.

Njih dve su dugo razgovarale, a onda se Luna ponovo osvrnula na svog bivšeg dečka i prisetila se kako je izgledao njen susret sa njim.

- Kad sam ga videla kako stoji ovde, kao dva stranca. On je pevao, ja gledam i ne verujem. Nisi bila u mojoj situaciji, užasno mi je bilo. Svakog utorka sam se tresla, samo sam htela da se pripremim psihički - rekla je Luna.

- Mene je izbegavao, nije hteo da mi se javi uopšte - rekla je Sanja, saosećajući sa Lunom s obzirom na to da ih je obe iskulirao.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još