PRESTALE DA SE DRUŽE: Puklo prijateljstvo Kije Kockar i Teodore Džehverović?!

Teodora Džehverović i Kristina Kija Kockar kako su počele da kruže priče više se ne druže. Bivše učesnice "Zadruge" stavile su tačku na prijateljstvo.

Kako mediji navode, pevačice se nisu svađale, ali se u poslednje vreme ne viđaju, niti posećuju, iako ranije nisu mogle dan da provedu jedna bez druge.

- Po završetku prve sezone "Zadruge" one se nisu razdvajale. Toliko su bile bliske da su zajednički prijatelji bili ubeđeni da će na kraju kupiti zajednički stan kako bi stalno bile zajedno. Međutim, pošto im je posle rijalitija popularnost porasla, obe su bile zauzete poslom. Kija je tada počela da peva sa Ministarkama, dok je Teodora sama nastupala četiri puta nedeljno. Viđanja su im se proredila, kontakt oslabio, a prijatelji i poznanici počeli sa zakuvavanjem kojekakvih priča da im rasture prijateljstvo. Počeli su da ih porede u svakom smislu i izazivaju rivalitet. Možda su i uspeli u tome pošto obe drugačije reaguju kada se spomenu u odnosu na ranije - otkriva izvor.

Ono što je svima izazvlao sumnju da prihjateljstvo više nije kao što je bilo je to što se Kija nije pojavila na promociji albuma svoje prijateljice.

- Bez obzira na to što se nisu dugo čule i videle pre toga, Teodora je pozvala Kristinu, koja se iznenadila pozivom i obećala je da će doći. Nekoliko sati pred promociju Kija je javila pevačici da ipak ne može da stigne jer je preumorna i molila je da joj ne zameri na tome. Džehverovićeva joj je odgovorila da se ne ljuti, da je sve ok i da će se videti nekom drugom prilikom. Iako ona nije želela da ostavi utisak povređene prijateljice i odreagovala je šmekerski, u sebi joj nije bilo baš svejedno - kaže izvor.

Teodora je imala šta da kaže na ove priče.

- Ja ne verujem u te priče i ako Kija kaže da je bila umorna da bi došla, onda je to tako. Nema razloga da se pravi pompa oko toga, svako ima pravo da radi šta hoće i da ide gde želi - rekla je pevačica, dok je Kockareva ostala nedostupna za komentar.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: kijakockar_official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.