DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NIKAD SREĆNIJA: Ponovo ću stati na ludi kamen!

Voditeljka “Zadruge” otkriva čime ju je osvojio dečko, fudbaler Miloš - Čava Dimitrijević, da li joj prete fanovi rijaliti učesnika, kako reaguje kada je muvaju žene i da li bi oprostila prevaru.

Dušica Jakovljević je već godinama zaštitno lice Televizije “Pink”, a prošlogodišnja “Zadruga” donela joj je najveću popularnost, ali i niz pretnji koje je dobila od fanova tadašnjih učesnika. Ona kaže da je sa drugom sezonom sve drugačije.

- Mnogo je to splaslo od prve sezone. Tada su me mnogi doživljavali, tako da mogu direktno da mi se obrate, za šta sam i sama kriva jer imam pristup kao da smo svi tu zajedno u dnevnoj sobi i komentarišemo „Zadrugu“. Otuda i sloboda pojedinih da mi se obrate takvim tonom. Ova sezona je okej, ali sam naučila i da se postavim, kad vidim da neka poruka ide u bezobraznom smeru, ja je brišem i blokiram.

Uvek si nasmejana, ali kako reaguješ kada te nešto izbaci iz takta?

- Nepoštovanje, ljudski bezobrazluk i nezahvalnost umeju da me izbace iz takta potpuno i tada uopšte nisam blaga. Pretvaram se u aždaju koja staje iza toga što želi da kaže. Ali to radim samo kada sam sigurna da sam u pravu ili se osetim povređenom i ugroženom.

Sada si u srećnoj vezi sa Milošem i prosto sijaš. Da li bi ponovo stala na ludi kamen?

- Kod mene se uvek vidi kada sam srećna i nikada se ne vidi kada sam tužna. Jako sam zadovoljna, mirna sam i drago mi je što se to vidi. Kod mene se baš vidi kada mi oči sijaju. Meni je ljubav sve i od toga živim, svakom normalnom čoveku to je pokretač. Kada vam dan bude pokrenut ljubavlju, onda ste lepi, zdravi i sijate i tako dođete do tog ludog kamena. Tako da da, ponovo ću stati na ludi kamen.

Praviš li kompromise?

- Više volim reč prilagođavanje. U ovoj ljubavnoj priči u kojoj sam sada i u kojoj verujem da ću biti zauvek apsolutno ne razgovaram o kompromisima, već se divimo jedno drugom kako smo se uklopili.

Da li bi oprostila prevaru?

- Za mene je prevara i razmenjen osmeh i pogled sa nekim jer je to za mene vrlo intimna stvar koja se deli s onim koga voliš. U tom slučaju odgovor je “ne”, ali nikad ne reci nikad. Ne volim isključivosti, mislim da to ne bi trebalo da se događa ukoliko se ljudi vole. Ne daj bože, ne bih volela nikada da mi se dogodi, ja to ne bih uradila ljudima koje volim. Evo moj momak dobacuje, kaže: Nećeš imati potrebu nikad ništa da opraštaš.

Kakva si kada patiš, da li si od onih žena koje tada danima ne izlaze iz kuće?

- To je za mene luksuz da ne izlazim nekoliko dana iz kuće jer zbog dece i poslovnih obaveza moram da izađem. Nisam dozvoljavala sebi da padnem u depresiju čak i kada je bilo očekivano, nekako tek tada radim sve kontra. Pored toga sam jedino dete svojih roditelja i jedina majka svojoj deci, pa ne smem da padnem u bedak. Neko sam ko mora da diže ljude oko sebe i to mi ne pada teško, to ne radim da bih dokazala nekome nešto, već sam tako naučena, takav mi je karakter. Ponekad pogledam šta se sve meni izdešavalo i tada zastanem, ali svako ima svoju životnu priču.

Imaš nekoliko tetovaža na telu. Da li bi neku izbrisala i zašto?

- Nijedan ožiljak bilo da je na telu, srcu ili duši ne bih obrisala i zato nisam prekrila ožiljak od carskog reza nego sam ga ukrasila. Ne bih menjala ništa ni u svom životu jer me je to oblikovalo i napravilo da budem danas ovakva kakva jesam. Ne brišem ni ljude koji me razočaraju, a kamoli tetovaže.

- To sam shvatila kao veliki kompliment i krunu za sve ono što sam radila za ovih, više od, 20 godina. Drago mi je što ću u narednom peirodu upoznati mnoge talentovne ljude. Ukoliko ne radite na sebi džaba vam sav talenat, tako da ću ceniti najviše nečiji trud.

Izvor: Blic.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još